073 208 22 22
info@fysiotherapie-uniek.nl

Fitness

Medische fitness onder begeleiding van je fysiotherapeut

Bij Fysiotherapie Uniek worden ook individuele- en groepstrainingen in de fitness ruimte van Uniek fitness aangeboden. Tijdens deze trainingen word je begeleid door een fysiotherapeut. 

Wat houdt Medische fitness in?

De training wordt afgestemd op je eigen mogelijkheden en kracht- en conditieniveau. Je fysiotherapeut stelt een persoonlijk oefenprogramma op in overleg met jou. Tijdens de trainingen is er extra aandacht voor je houding, de uitvoering van de oefening en een uitgebalanceerde opbouw. De trainingen duren gemiddeld een half uur tot een uur en vinden plaats op vaste momenten in de week. En zijn in overleg flexibel in te richten. Er wordt individueel of in groepsverband getraind. 

Wat kost het trainen onder begeleiding van een fysio?

Medische fitness wordt slechts door enkele zorgverzekeraars vergoedt. Of dit betrekking heeft op jouw verzekering, kan je terugvinden in je polisvoorwaarden.

Indien je tegoed uit je aanvullende verzekering op is of wanneer je Medische Fitness helemaal niet vergoed krijgt, dan dienen de trainingen door jou als particulier zelf betaald te worden. Fysiotherapie Uniek heeft hiervoor een stempelkaart in het leven geroepen. Zo betaal je geen vast maandtarief, maar per training. Je fystioherapeut kan je hierover meer informatie geven. 

TARIEVEN STEMPELKAART 2020

Waar kan je fysiotherapeut je mee helpen?


Uitgebalanceerd trainingsprogramma

Sporten onder begeleiding van een specialist

Verbetering van uw balans, kracht en conditie

Toename kwaliteit van leven

Nieuwschierig geworden of dit iets voor je is?