073 208 22 22
info@fysiotherapie-uniek.nl

Aanbod

Specialisaties van Fysiotherapie Uniek

Voor verschillende specialisaties kan je terecht bij Fysiotherapie Uniek. Jij en jouw klacht staan bij ons centraal. Op basis hiervan wordt de meest passende behandelmethode toegepast. Als het nodig is om overige specialisten bij het behandelplan te betrekken, legt Fysiotherapie Uniek bij goedkeuring van jou, contact met de benodigde samenwerkingspartner. Indien nodig wordt er ook geschakeld met je huisarts en/of specialist. 

Over elke specialisatie van Fysiotherapie Uniek is meer informatie terug lezen op de website: COPD & Astma, Valpreventie cursussen, Sportblessures, Individuele- en groepstrainingen, Mulligan mobilisaties, Medical Taping, Revalidaties na operatie en Sportmassages.

Maar waarom eigenlijk naar de Fysiotherapeut?

Je lichaam verdient de beste behandeling. Het menselijk lichaam is immers een goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waarop je dagelijks moet kunnen rekenen. Je beseft vaak pas dat bewegen niet vanzelfsprekend is als je ergens last van krijgt. Degene die je hierbij dan het beste kan helpen is een fysiotherapeut, dit is immers een specialist een bewegen. Een fysiotherapeut gaat samen met jou aan de slag om aan de hand van de meest passende behandelmethode er zorg voor te dragen dat je doelen zo snel als mogelijk worden behaald. Naast het verhelpen van de pijn, zal de fysiotherapeut tevens aan de gang gaan om de functies te verbeteren en nieuwe klachten proberen te voorkomen in de toekomst.

Jouw fysiotherapeut kan dus iets voor jou betekenen bij onder andere:

Afname van symptomen en verhelpen van de pijn

Verbetering kwaliteit van leven door functies te verbeteren

Tips & trucs ter voorkoming van nieuwe blessures