073 208 22 22
info@fysiotherapie-uniek.nl

Zwanger & Fit

Zwanger & Fit

Zwanger & Fit is een wekelijks beweegprogramma voor zwangere en pas bevallen vrouwen. In dit beweegprogramma zullen alle spiergroepen getraind worden en zal er ook aandacht geschonken worden aan een stukje voeding. Fysiek in conditie blijven is namelijk niet alleen goed voor de jezelf, maar ook voor je kindje in de buik. Daarnaast zal het bijdragen aan het verminderen van klachten, draagt het bij aan een vlottere bevalling en bevordert het een sneller herstel na de bevalling. Het programma is geschikt voor iedereen, ongeacht sportachtergrond of conditie. Heb je een medische achtergrond, dan is goedkeuring vanuit een specialist noodzakelijk.

VRAAG HIER EEN GRATIS PROEFLES AAN!
Zwanger en fit

Hoe ziet het programma en de begeleiding van Zwanger & Fit eruit?

De trainingen worden op maat gemaakt voor het zwangere en/of net bevallen lichaam. De trainingen zullen plaatsvinden in groepen van maximaal 12 dames, zodat er aandacht is voor iedereen. Hierdoor kan er getraind worden binnen jouw eigen mogelijkheden op een juiste manier en bijpassend bij de fase waarin jij je bevind. De trainers hebben een gerichte opleiding gevolgd, waardoor zij jou op een deskundige wijze kunnen begeleiden. Daarnaast hebben de trainers een achtergrond op het gebied van fysiotherapie en/of specialistische voeding. 

De duur van het programma is afhankelijke van de wensen van jezelf. Je kan instromen vanaf de 14e zwangerschapsweek en kan doorgaan zolang het gaat, zelfs tot aan je bevalling. Voor vrouwen die willen instromen na de bevalling, is het mogelijk om vanaf de 6e week na de bevalling weer te starten (mits je toestemming hebt gekregen van je verloskundige of gynaecoloog).

Wat kost Zwanger & Fit en wat zijn de lestijden?

Lestijden:
Woensdag 19.30-20.30 uur

Locatie:
Fysiotherapie Uniek, van Milstraat 1, Ammerzoden (Uniek Fitness)

Tarieven:
– 1 maand abonnement: €48,00 per maand (€11,00 per les)
– 6 maanden abonnement: €43,00 per maand (€10,00 per les)

Introduceer een vriendin en ontvang 25% korting op een maand sporten!! > KLIK HIER
Zwanger en fit

Waar kan Zwanger & Fit je mee helpen?


Fysiek in conditie blijven verminderd klachten gedurende de zwangerschap

Motivatie om bewust bezig te zijn met
je gezondheid (beweging & voeding)

Ervaringen delen met mensen bij jou uit de
buurt

Sneller herstel na de bevalling

Gratis proefles aanvragen?