073 208 22 22
info@fysiotherapie-uniek.nl

Aanbod

Aanbod van Fysiotherapie Uniek

Het aanbod van Fysiotherapie Uniek bestaat uit verschillende specialisaties. Jij en jouw klacht staan bij ons centraal. Op basis hiervan wordt de meest passende behandelmethode toegepast. Als het nodig is om overige specialisten bij het behandelplan te betrekken wordt er contact opgenomen met de benodigde samenwerkingspartner. Hiervoor vraagt je fysiotherapeut altijd jouw goedkeuring. Indien nodig wordt er ook geschakeld met je huisarts en/of specialist. 

Over het complete aanbod van Fysiotherapie Uniek is meer informatie terug lezen op de website: COPD & Astma, Valpreventie cursussen, Sportblessures, Individuele- en groepstrainingen, Mulligan mobilisaties, Medical Taping, Revalidaties na operatie en Sportmassages.

Maar waarom eigenlijk naar de Fysiotherapeut?

Je lichaam verdient de beste behandeling. Het menselijk lichaam is immers een goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten. Iets waarop je dagelijks moet kunnen rekenen. Je beseft vaak pas dat bewegen niet vanzelfsprekend is als je ergens last van krijgt. Degene die je hierbij dan het beste kan helpen is een fysiotherapeut. Een fysiotherapeut is immers dé specialist in bewegen. Een fysiotherapeut gaat samen met jou aan de slag om er zorg voor te dragen dat je doelen zo snel als mogelijk worden behaald. Naast het verhelpen van de pijn, zal de de aandacht ook gaan naar het verbeteren van de functies en het proberen te voorkomen van nieuwe klachten.

Jouw fysiotherapeut kan dus iets voor jou betekenen bij onder andere:

Afname van symptomen en verhelpen van de pijn

Verbetering kwaliteit van leven door functies te verbeteren

Tips & trucs ter voorkoming van nieuwe blessures