Medische Fitness

Bij Fysiotherapie Uniek worden ook individuele- en groepstrainingen aangeboden. Tijdens deze trainingen word je begeleid door een fysiotherapeut. Medische fitness is geschikt als je moet revalideren van een blessure, maar ook voor mensen met een chronische aandoening.

wat is

Medische Fitness

Bij Fysiotherapie Uniek worden ook individuele- en groepstrainingen in de fitness ruimte van Uniek Fitness aangeboden. Tijdens deze trainingen word je begeleid door een fysiotherapeut. Medische fitness is uitermate geschikt als je moet revalideren van een (langdurige) blessure, maar ook voor mensen met een chronische aandoening. De belastbaarheid van het lichaam kan onder begeleiding van een fysio op een verantwoorde manier worden vergroot en zal er voor zorgen je spieren en gewrichten optimaal te laten functioneren. 

Uitgebalanceerd trainingsprogramma

Sporten onder begeleiding van een specialist

Verbetering van uw balans, kracht en conditie

Toename kwaliteit van leven

Op maat gemaakt voor jou

De training wordt afgestemd op je eigen mogelijkheden en kracht- en conditieniveau. Je fysiotherapeut stelt een persoonlijk oefenprogramma op in overleg met jou. Tijdens de trainingen is er extra aandacht voor je houding, de uitvoering van de oefening en een uitgebalanceerde opbouw. De trainingen duren gemiddeld een half uur tot een uur en vinden plaats op vaste momenten in de week. En zijn in overleg flexibel in te richten. Er wordt individueel of in groepsverband getraind. 

Samenwerking Uniek Fitness

Uniek Fitness en Fysiotherapie Uniek bundelen hun krachten voor medische fitnessbehandelingen. Met onze aanwezigheid in het pand van Uniek Fitness, hebben onze patiënten toegang tot een uitgebreid scala aan fitnessfaciliteiten tijdens hun medische fitnessprogramma’s. Deze unieke samenwerking biedt een naadloze ervaring waarbij deskundige fysiotherapeuten en geavanceerde fitnessapparatuur samenkomen om jou te helpen je gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Locatie en lestijden van de bootcamp

Lestijden:
Maandag van 19.30 – 20.30 uur

Locatie:
Fysiotherapie Uniek, van Milstraat 1, Ammerzoden (Uniek Fitness)

Tarieven

 Fysiotherapie Uniek heeft voor de beweegprogramma’s verschillende stempelkaarten in het leven geroepen. Zo betaal je geen vast maandtarief, maar per training. Met deze strippenkaarten kun je deelnemen aan onze groepslessen op tijden die voor jou het beste werken. Zorg ervoor dat je je lessen binnen deze termijnen opneemt om optimaal te profiteren van je investering. Je fysiotherapeut kan je meer informatie geven over onze strippenkaarten. De tarieven van deze strippenkaarten vind je op onze Tarieven pagina.

Vraag een gratis proefles aan

Je kunt vrijblijvend een keer meedoen!