Over ons

Fysioherapie Uniek biedt persoonlijke en op maat gemaakte fysiotherapeutische zorg voor jou. Vanuit onze locaties in Aalst, Ammerzoden en Zuilichem staan we klaar om jou te helpen bij jouw herstel naar een gezond en pijnvrij leven!

Locaties

Jaren ervaring

Behandelingen per jaar

m² Fitness ruimte

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we een vertrouwde naam in de regio. Met trots bedienen we onze gemeenschap vanuit drie locaties, om ervoor te zorgen dat onze zorg voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is.

Bij Fysiotherapie Uniek staat jouw gezondheid centraal. Met meer dan 10.000 behandelingen per jaar hebben we bewezen resultaten geboekt in het herstellen en verbeteren van de mobiliteit en kwaliteit van leven van onze patiënten. Onze toewijding aan excellente zorg strekt zich uit tot onze state-of-the-art faciliteiten, inclusief een ruime fitnessruimte van Uniek Fitness en andere locaties van samen ruim 550m², waar we samen met jou werken aan het behalen van je gezondheidsdoelen.

Of je nu herstelt van een blessure, op zoek bent naar preventieve zorg of wilt werken aan je algehele fitheid, bij Fysiotherapie Uniek ben je in goede handen. Kom langs bij een van onze locaties en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een gezonder en actiever leven.

Benieuwd naar onze fysiotherapeuten? Neem een kijkje bij ons team.

Onze samenwerkingen

Badminton ABC
Badminton ABC
(Sportieve) partner - Fysio 4 Den Bosch

Maak vandaag nog je afspraak

en we helpen je bij het verbeteren van je welzijn!