Klachten

Het ervaren van gezondheidsklachten kan een uitdaging zijn. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van jouw klachten. Van sportblessures tot chronische pijn, onze ervaren therapeuten staan klaar om je te helpen met onze persoonlijke aanpak!

Wij helpen jou!

Bij Fysiotherapie Uniek weten we dat geen twee klachten hetzelfde zijn. Of je nu worstelt met een vervelende sportblessure of met een chronische aandoening, we begrijpen dat jouw situatie uniek is. Daarom streven we ernaar om voor jou een behandeling op maat te maken. Onze fysiotherapeuten zijn echte experts op hun gebied, met elk hun eigen specialiteit, zodat ze jou de best mogelijke hulp kunnen bieden. En we gaan nog een stapje verder: we werken samen met een netwerk van andere gezondheidsprofessionals, zodat jij de zorg krijgt die je verdient!

Overzicht blessures

Geen twee personen zijn hetzelfde, en dat geldt ook voor blessures. Het is belangrijk te realiseren dat klachten zich bij iedereen anders kunnen uiten, afhankelijk van factoren zoals leeftijd, activiteitenniveau en medische geschiedenis. Daarom is het essentieel om een breed scala aan blessures te overwegen die mogelijk jouw klachten omvatten. Of je nu last hebt van pijn in je gewrichten na het sporten, een stijve nek hebt na een lange werkdag, of andere ongemakken ervaart, we staan klaar om je te helpen de juiste behandeling te vinden. Hieronder vind je een lijst van veelvoorkomende blessures die wellicht overeenkomen met jouw specifieke situatie.

Buikblessure

Elleboogblessure

Heupblessure

Maak vandaag nog je afspraak

en we helpen je bij het verbeteren van je welzijn!