Yoga

Werk aan je balans, flexibiliteit, kracht en innerlijke rust. Onze yogalessen bieden een wekelijks ontspannen moment voor jezelf tijdens. Onze lessen worden verzorgd worden door een officieel gecertificeerde Yoga docente op onze locatie in Aalst.

Wat is 

Yoga

Yoga is een oude praktijk waarbij je je lichaam en geest in balans brengt door middel van verschillende houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het draait allemaal om flexibiliteit, kracht en innerlijke rust, terwijl het ook stress vermindert en je algemeen welzijn verbetert.

Je wordt flexibeler en sterker

Een écht moment voor alleen jezelf

Begeleiding van een professional

Draagt bij aan een algemeen beter welzijn van lichaam en geest

Voordelen van Yoga

Yoga biedt een breed scala aan voordelen voor zowel lichaam als geest. Allereerst helpt het je om soepeler en sterker te worden, waardoor niet alleen je lichaamshouding verbetert, maar ook je mentale gesteldheid inclusief concentratie en focus. Ook verbetert yoga de kwaliteit van je ademhaling, wat resulteert in een diepere ontspanning, stressvermindering en een betere nachtrust. Door bewust te ademen tijdens yogaoefeningen vergroot je je longcapaciteit en zuurstoftoevoer naar je lichaam, wat essentieel is voor ontspanning en een goede nachtrust. Daarnaast draagt yoga bij aan een betere spijsvertering. Tijdens bepaalde oefeningen worden je inwendige organen gemasseerd, wat de gezonde werking van je spijsvertering stimuleert. Deze interne massage kan spijsverteringsproblemen zoals constipatie en een opgeblazen gevoel verlichten en draagt bij aan een algemeen gevoel van welzijn en energie.

Professionele begeleiding

De yoga lessen worden verzorgd onder professionele begeleiding, namelijk door onze gecertificeerde yogadocente Marjolein Faber. Marjolein heeft zelf jarenlange ervaring met yoga en lesgeven in verschillende yogavormen. Door haar eigen interesse voor Yin Yoga is ze inmiddels gespecialiseerd in deze vorm van yoga. Dankzij haar ervaring kan zij iedereen de juiste begeleiding bieden. Of je nu beginnend of ervaren bent, je kunt altijd aansluiten bij onze yogalessen.

Locatie en lestijden van Yoga

Lestijden:
Vrijdag 11.45-12.45 uur

Locatie:
Fysiotherapie Uniek, Emmahof 2, Aalst

Tarieven

Fysiotherapie Uniek heeft voor de beweegprogramma’s verschillende stempelkaarten in het leven geroepen. Zo betaal je geen vast maandtarief, maar per training. Met deze strippenkaarten kun je deelnemen aan onze groepslessen op tijden die voor jou het beste werken. Zorg ervoor dat je je lessen binnen deze termijnen opneemt om optimaal te profiteren van je investering. Je fysiotherapeut kan je meer informatie geven over onze strippenkaarten. De tarieven van deze strippenkaarten vind je op onze Tarieven pagina.

Vraag een gratis proefles aan

Je kunt vrijblijvend een keer meedoen!