Beweegprogramma’s

Ontdek hoe onze op maat gemaakte beweegprogramma’s jou kunnen helpen bij het verbeteren van mobiliteit, kracht en het algehele welzijn. Laat ons samen met jou kijken welke beweegprogramma het beste bij jouw past.

het aanbod

Ontketen je vitaliteit: Sluit je aan bij onze beweeggroepen en ontdek het plezier van een gezond en actief leven!

Diabetes bootcamp

Diabetes hoeft geen belemmering te zijn om te sporten. Het is zelfs mogelijk om met Diabetes sportieve uitdagingen aan te blijven gaan. Echter is het wel belangrijk om op een verantwoorde manier te sporten onder begeleiding van een professional.

Medische fitness

Medische fitness is uitermate geschikt als je moet revalideren van een (langdurige) blessure, maar ook voor mensen met een chronische aandoening. De belastbaarheid van het lichaam kan onder begeleiding van een fysio, op een verantwoorde manier worden vergroot.

Kids Gym

Kids Gym heeft als doel om kinderen te laten ontdekken dat sporten leuk & goed voor je is. Kids Gym is een wekelijks fitness- en oefenprogramma voor kinderen van 6 t/m 18 jaar met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Senioren gym

Onze Senioren gym biedt niet alleen een op maat gemaakt beweegprogramma, maar ook een waardevol moment van samenzijn. Naast verbinding met leeftijdsgenoten, ligt de focus op ontspannings- en rekoefeningen, in combinatie met balans- en krachttraining.

Yoga

Ontdek de helende kracht van yoga. Onze lessen zijn ontworpen om zowel de geest als het lichaam te versterken, met aandacht voor ademhalingstechnieken, flexibiliteit, kracht en ontspanning. Onze lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus.

Zwanger & fit

Zwanger & Fit is een wekelijks beweegprogramma voor zwangere en pas bevallen vrouwen. In dit beweegprogramma worden alle spiergroepen getraind. Daarnaast zal het bijdragen aan het verminderen van klachten, een vlottere bevalling en bevordert het een sneller herstel na afloop.

Bewegen was nog nooit zo leuk

Deskundige begeleiding

Met aandacht voor jouw lichaam en gezondheid, bieden wij de professionele begeleiding om blessures te voorkomen en de effectiviteit van je training te maximaliseren.

Wij zijn je stok achter de deur

Laat ons je motiveren en begeleiden op weg naar een gezonder en energieker leven. Samen met ons- en de andere mede-sporters maken we sporten leuk en bereiken we jouw doelen!

Persoonlijke aandacht

In onze programma’s draait alles om jou. We zorgen voor een op maat gemaakt plan dat past bij jouw doelen en fysieke conditie. Met persoonlijke aandacht stimuleren we je om het beste uit jezelf te halen.

Plan een gratis proefles

Waar wacht je nog op? Jouw gratis proefles wacht op je! Laat je gegevens achter in op ons contactformulier en wij nemen contact met je op om je proefles in te plannen!

Ervaringen

Wat onze klanten zeggen

Deze fysio luisterde goed naar je problemen, en maakt vervolgens een goed behandel plan. Ben goed geholpen en erg tevreden.
★★★★★

Maurits Westbroek

Hele fijne en duidelijke uitleg gehad over de behandelingen en oefeningen die ik voor thuis kreeg!
Na 3 a 4 behandelingen al zo goed als van mijn klachten af! Super bedankt!
★★★★★

Lisa Oomen

Afgelopen jaar 2x onder behandeling bij Bart en zijn fijne team. Vriendelijk, vakkundig en professioneel. Sinds kort ook gespecialiseerd in shock wave. Een aanrader!
★★★★★

Saskia Van Dulst

Super, zeer deskundige therapeut, die in weinig behandelingen veel voor elkaar krijgt.
Zo zijn er maar weinig, zeker een aanrader!
★★★★★

Ed Hoeberechts

Maak vandaag nog je afspraak

en we helpen je bij het verbeteren van je welzijn!