Fysiotherapie aan huis

Soms is het niet mogelijk om naar onze fysiotherapiepraktijk te komen, maar heb je wel behoefte aan fysiotherapie. Bijvoorbeeld als je slecht ter been bent of misschien net een operatie hebt gehad. In deze gevallen is het mogelijk om gebruik te maken van fysiotherapie aan huis.

Waarom

Fysiotherapie aan huis

Soms kan het lastig zijn om naar de fysiotherapiepraktijk te gaan, vooral als je moeite hebt met lopen of net een operatie hebt ondergaan. In dergelijke situaties bieden wij fysiotherapie aan huis aan, zodat je toch de nodige zorg kunt ontvangen in je eigen vertrouwde omgeving. Deze service is beschikbaar voor iedereen, maar het is verstandig om vooraf te controleren of je zorgverzekeraar deze vorm van behandeling dekt, aangezien dit niet altijd het geval is.

Fysiotherapie in de eigen vertrouwde omgeving

Toegankelijk bij beperkte mobiliteit

Continuïteit van zorg

Tips & Tricks afgestemd op eigen omgeving

Hoe kan ik mij voorbereiden?

Onze fysiotherapeuten zijn gewend om te behandelen aan huis. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, jouw mogelijkheden en beperkingen zal een passend behandelplan worden opgesteld. De behandelingen aan huis zijn net zo efficiënt als vanuit de prakrijk. De fysiotherapeut zal je ook voorzien van oefeningen en tips gericht op het herstel van jouw zorgvraag.

Senioren

Voor ouderen kan het prettig zijn om een fysiotherapie behandeling vanuit thuis te laten plaatsvinden. Het is voor hen minder gedoe en kost ook nog eens minder energie. Een behandeling wordt hierdoor voor deze doelgroep veel toegankelijker, wat erg van belang is. Onze fysiotherapeuten zijn bekend met de soms complexere klachten, gecombineerd met gezondheidsproblemen en specifieke ouderdomsklachten. Ook kan een fysio een belangrijke bijdrage leveren aan hetgeen om senioren zo langs al mogelijk in hun eigen omgeving te laten leven.

Maak vandaag nog je afspraak

en we helpen je bij het verbeteren van je welzijn!