073 208 22 22
info@fysiotherapie-uniek.nl

Fysiotherapie aan huis

Kies je liever voor fysiotherapie aan huis?

Soms is het niet mogelijk om naar de fysiotherapiepraktijk te komen, maar heb je wel behoefte aan fysiotherapie. Dit kan het geval zijn als je slechts ter been bent of misschien net een operatie achter de rug hebt. In deze gevallen is het mogelijk dat om gebruik te maken van fysiotherapie aan huis onze fysiotherapeut de behandeling aan huis laat plaatsvinden. Fysiotherapie aan huis behoort voor iedereen tot de mogelijkheden. Wel dien je van te voren even te controleren of je zorgverzekeraar deze behandeling vergoed, dit is namelijk niet altijd het geval.

Hoe kan ik mij voorbereiden?

De fysiotherapeut is gewend om te behandelen aan huis. Afhankelijk van de beschikbare ruimte, jouw mogelijkheden en beperkingen zal een passend behandelplan worden opgesteld. De behandelingen aan huis zijn net zo efficient als vanuit de prakrijk. De fysiotherapeut zal je ook voorzien van oefeningen en tips gericht op het herstel van jouw zorgvraag.

Fysiotherapie aan huis ook erg prettig voor senioren

Voor ouderen kan het prettig zijn om een fysiotherapie behandeling vanuit thuis te laten plaatsvinden. Het is voor hen minder gedoe en kost ook nog eens minder energie. Een behandeling wordt hierdoor voor deze doelgroep veel toegankelijker, wat erg van belang is. Onze fysiotherapeut is bekend met de soms complexere klachten, gecombineerd met gezondheidsproblemen en specifieke ouderdomsklachten. Ook kan een fysio een belangrijke bijdrage leveren aan hetgeen om senioren zo langs al mogelijk in hun eigen omgeving te laten leven.

Meer informatie over fysiotherapie aan huis?