Corona beleid

Het Corona beleid van Fysiotherapie Uniek

Fysiotherapie Uniek staat ook tijdens de corona crisis voor u klaar! U kunt bij ons weer op onze praktijklocatie terecht, waar wij u op een veilige en verantwoorde manier kunnen behandelen. Op de praktijk zijn hiervoor de nodige voorzorg- en hygiënemaatregelen getroffen. Deze sluiten aan bij de adviezen en de richtlijnen die onze beroepsgroep KNGF in samenwerking met het VWS en het RIVM heeft opgesteld. Deze zijn verwerkt in ons Corona beleid.

Indien mogelijk of wanneer uw eigen voorkeur erna uit gaat, is het ook nog steeds mogelijk om gebruik te maken van fysiotherapie op afstand middels een video of telefonisch consult.
Ook wanneer u getroffen bent door het corona virus en hiervan moet aansterken, kunt u bij ons terecht.

Onze longfystiotherapeut staat voor u klaar!

Voor vragen of afspraken, zijn wij bereikbaar op 073 2082222.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Hoe behandelen wij u eventueel op afstand?

Om tijdens de coronacris zo goed mogelijk voor je klaar te staan, bieden wij ook verschillende behandelingen op afstand. Door middel van een eerste telefoonconsult zal de therapeut met je bespreken wat de meest passende methode voor jou is en welke vervolgstappen nodig zijn. Goed om te weten is dat ook alle behandelmethodes op afstand te declareren zijn bij jouw zorgverzekeraar.

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN

Videoconsult

Als de fysiotherapeut een videoconsult nodig acht, dan zal je tijdens dit consult videobellen met je fysiotherapeut via de applicatie ‘Physitrack’. Onderaan deze pagina zullen we deze applicatie verder toelichten. De therapeut kan met verschillende (visuele) tests een beter beeld krijgen van je klacht en je op deze wijze voorzien van een passend advies. Tijdens je videoconsult zal jouw fysiotherapeut je adviseren over over jouw klachten, hier specifieke oefeningen aan koppelen en deze uitleggen. Een videoconsult heeft onze voorkeur, omdat wij middels deze wijze je het beste kunnen behandelen, begeleiden en coachen op afstand. 

Oefenschema’s 

Physitrack heeft ook de mogelijkheid om persoonlijke oefenschema’s op te stellen op basis van jouw klachten. Met deze oefenschema’s kan je zelf thuis aan de slag de komende weken. Je therapeut zal op basis van jouw oefenschema op een later tijdstip een evaluatiemoment inplannen, waarbij bekeken zal gaan worden hoe het met jouw klachten gaat en wat er eventueel aangepast dient te worden in het schema. 

De applicatie Physitrack

Met de online tool Physitrack kan je met je fysiotherapeut op afstand videobellen en kan hij trainingschema’s opstellen waarmee je thuis zelfstandig aan de gang kan. Deze tool is zowel te gebruiken via de computer als via een app. Onderstaand vind je een stappenplan hoe je Physitrack kan gebruiken.

Maak nu direct je afspraak

en wij gaan graag met je aan de slag om je zo snel mogelijk klachtenvrij te krijgen!

AFSPRAAK MAKEN