073 208 22 22
info@fysiotherapie-uniek.nl

(Sportieve) partners

Het mooiste werk is samenwerk

Fysiotherapie Uniek werkt nauw samen met (sportieve) partners en specialisten. Dit om alle klachten te kunnen behandelen vanuit de meest geschikte aanpak. De praktijk is daarom continu bezig om samenwerkingen met andere partijen op te zetten. Dit op zowel fysiotherapie-, sportief- en andere gebieden.

Onderstaand vind je een overzicht van onze huidige (sportieve) partners. 
Heb je hierover vragen? Laat het ons dan weten!

Ben je zelf een mogelijke nieuwe (sportieve) partner voor Fysiotherapie Uniek? En ben je benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden? Laat het ons weten door contact op te nemen.
Wij bespreken graag met je de mogelijkheden tot samenwerken.

Uniek fitness

Uniek Fitness is een proffesioneel  fitnesscentrum. Ze bieden kwaliteit, sfeer en sportieve beleving. Uniek Fitness staat klaar om met jou je sportieve doelen te behalen.

van Milstraat 1
5324 AX  Ammerzoden

www.uniekfitness.nl

MakeSteps

MakeSteps biedt begeleiding d.m.v. coachgesprekken en runningtherapie bij o.a. stressgerelateerde klachten, depressieve gedachten of het willen verbeteren van conditie. 

van Milstraat 1a 
5324 AX Ammerzoden

www.makesteps.nl

Kix Dance

Dansschool Kix-dance biedt danslessen aan voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot volwassenen. Kix-dance is gevestigd in Haarsteeg, Vlijmen, Nieuwkuijk, Den Bosch en Ammerzoden.

van Milstraat 1
5324 AX  Ammerzoden

www.dansschoolkix-dance.nl

Health 4 Holland

Health 4 Holland is een dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in backoffice diensten. Ze zijn gericht op zorgverleners die werkzaam zijn in de (para-) medische sector.

Werfpad 6
5212 VJ ‘s-Hertogenbosch

www,health4holland.nl

Business Club Next Link

Business Club Next Link is een business club voor iedere ondernemer uit de gemeente Maasdriel. Geschikt voor iedereen die graag gelinkt wil worden met andere ondernemers. 

www.bcnextlink.nl

Cool Bommelerwaard

Bij Cool-Bommelerwaard kan je terecht om o.b.v. een leefstijlcoach je gezondheid te verbeteren. Dit om jezelf fitter en energieker te voelen en desgewenst af te vallen.

Hogesteeg 2
5324 AD Ammerzoden

www.cool-bommelerwaard.nl

Diëtistenpraktijk Lamers

Diëtistenpraktijk Lamers is een praktijk waar je terecht kan voor dieet, voeding en lifestyle adviezen. Je krijgt hier persoonlijke begeleiding en adviezen op maat.

Ammerstraat 32
5324 CB  Ammerzoden

www.dietistenpraktijklamers.nl

Fysio 4 Den Bosch

Fysio 4 Den Bosch is een praktijk waarmee Fysiotherapie Uniek nauw samenwerkt. Specialisaties als Manuele-, Kinder- en Handen fysiotherapie zijn bij deze praktijk aanwezig.

Van Berckelstraat 32
5211 PH ‘s-Hertogenbosch

www.health4holland.nl

Shoulder Vision

Shoulder Vision is gevestigd in Rosmalen. Ze zijn gespecialiseerd in het verhelpen van schouderklachten en/of het leren om er zo goed mogelijk mee om te gaan. 

Hoff van Hollantlaan 1f
5243 SR Rosmalen

www.shouldervision.nl

Piedi Perfetti

Bij Piedi Perfetti kan je terecht voor houdingscorrigerende therapie door middel van inlegzooltjes. De praktijk is geleden in Gameren, nabij Ammerzoden. 

Ouwelsestraat 1a
5311 EG Gameren

www.piediperfetti.nl

Amplio Care

Amplio Care biedt digitale hulp voor Fysio’s. O.a. het bouwen van websites en webshops. Daarnaast bieden zij ook hulp bij overige online marketingactiviteiten.www.ampliocare.nl

Fysiotherapie van der Vliet

Fysiotherapie van der Vliet is meerdere dagdelen gevestigd bij Basisschool de Schakel. Daarnaast is deze praktijk nauw betrokken bij het Kids Gym programma.

Het Bussche Kempke 2 
5324 AC Ammerzoden

www.vdvlietfysio.nl

RVD Personal Training 

Intensieve begeleiding op het gebied van sporten, leefstijl e voeding. Op een verantwoorde en professionele manier wordt er hard aan jouw doelen gewerkt.

Vragen over onze partners?