073 208 22 22
info@fysiotherapie-uniek.nl

(Sportieve) partners

Het mooiste werk is samenwerk

Fysiotherapie Uniek werkt nauw samen met andere partners en specialisten om je klachten te kunnen behandelen vanuit de meest geschikte aanpak. De praktijk is daarom continu bezig om samenwerkingen met andere partijen op te zetten op zowel fysiotherapie-, sportief- en ander niveaus. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige partners. 

Heb je vragen over onze (sportieve) partners, laat het ons dan gerust weten door contact op te nemen.

Ben je zelf een mogelijke nieuwe partner voor Fysiotherapie Uniek en wil je de samenwerkingsmogelijkheden bespreken? Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij bekijken graag samen met je de mogelijlkheden tot samenwerken.

Uniek fitness

Uniek Fitness is een proffesioneel  fitnesscentrum. Ze bieden kwaliteit, sfeer en sportieve beleving en staan klaar om met jou je sportieve doelen te behalen.

van Milstraat 1
5324 AX  Ammerzoden

www.uniekfitness.nl

Diëtistenpraktijk Lamers

Diëtistenpraktijk Lamers is een praktijk waar u terecht kunt voor dieet, voedingen lifestyle adviezen. U kunt er terecht voor persoonlijke begeleiding en advies op maat.

Ammerstraat 32
5324 CB  Ammerzoden

www.dietistenpraktijklamers.nl

Kix Dance

Dansschool Kix-dance biedt danslessen aan voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot volwassenen. Kix-dance is gevestigd in Haarsteeg, Vlijmen, Nieuwkuijk, Den Bosch en Ammerzoden.

van Milstraat 1
5324 AX  Ammerzoden

www.dansschoolkix-dance.nl

Health 4 Holland

Health 4 Holland is een dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in backoffice diensten voor o.a. zorgverleners die werkzaam zijn in de (para-) medische sector.

Werfpad 6
5212 VJ ‘s-Hertogenbosch

www,health4holland.nl

Business Club Next Link

Business Club Next Link is een business club voor iedere ondernemer uit de gemeente Maasdriel die graag gelinkt willen worden met andere ondernemers. 

www.bcnextlink.nl

Cool Bommelerwaard

Bij Cool Bommelerwaard kan je terecht om onder begeleiding van een leefstijlcoach te werken aan een gezondere leefstijl om je gezondheid te verbeteren.

Hogesteeg 2
5324 AD Ammerzoden

www.cool-bommelerwaard.nl

Fysio 4 Den Bosch

Fysio 4 Den Bosch is een praktijk waarmee Fysiotherapie Uniek nauw samenwerkt. Specialisaties als Manuele-, Kinder- en Handen fysiotherapie zijn bij deze praktijk aanwezig.

Van Berckelstraat 32
5211 PH ‘s-Hertogenbosch

www.health4holland.nl

Shoulder Vision

Shoulder Vision is gevestigd in Rosmalen en is gespecialiseerd in het verhelpen van schouderklachten en/of het leren om er zo goed mogelijk mee om te gaan. 

Hoff van Hollantlaan 1f
5243 SR Rosmalen

www.shouldervision.nl

Amplio Care

Amplio Care biedt digitale hulp voor Fysio’s, waaronder het bouwen van websites en webshops. Daarnaast bieden zij hulp bij overige online marketingactiviteiten.www.ampliocare.nl

Fysiotherapie van der Vliet

Fysiotherapie van der Vliet is meerdere dagdelen gevestigd bij Basisschool de Schakel en is nauw betrokken bij het Kids Gym programma van Fysiotherapie Uniek. 

Het Bussche Kempke 2 
5324 AC Ammerzoden

www.vdvlietfysio.nl

Vragen over onze partners?