073 208 22 22
info@fysiotherapie-uniek.nl

(Sportieve) partners

Het mooiste werk is samenwerk

Fysiotherapie Uniek werkt nauw samen met andere partners en specialisten om je klachten te kunnen behandelen vanuit de meest geschikte aanpak. De praktijk is daarom continu bezig om samenwerkingen met andere partijen op te zetten op zowel fysiotherapie-, sportief- en ander niveau. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige partners. 

Heb je vragen over onze (sportieve) partners, laat het ons dan gerust weten door contact op te nemen.

Ben je zelf een mogelijke nieuwe partner voor Fysiotherapie Uniek en wil je de samenwerkingsmogelijkheden bespreken? Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij bekijken graag samen met je de mogelijlkheden tot samenwerken om zo ons uit breiden.

Uniek fitness

Uniek Fitness is een proffesioneel, kleinschalig fitnesscentrum. Ze bieden kwaliteit, sfeer en sportieve beleving en staan klaar om met jou je sportieve doelen te behalen.

van Milstraat 1
5324 AX  Ammerzoden

www.uniekfitness.nl

Massage by Stefhanie

Massage by Stefhanie verzorgt zowel ontspannings- als sportmassages. Deze massages worden gegeven van uit hetzelfde pand waar Fysiotherapie Uniek gevestigd is.

van Milstraat 1
5324 AX  Ammerzoden

Kix Dance

Bij dansschool Kix-dance bieden ze danslessen aan voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot volwassenen aan. Kix-dance is gevestigd in Haarsteeg, Vlijmen, Nieuwkuijk, Den Bosch en Ammerzoden.

van Milstraat 1
5324 AX  Ammerzoden

www.dansschoolkix-dance.nl

Health 4 Holland

Health 4 Holland is een dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in backoffice diensten voor o.a. zorgverleners die werkzaam zijn in de (para-) medische sector.

Werfpad 6
5212 VJ ‘s-Hertogenbosch

www,health4holland.nl

Business Club Next Link

Business Club Next Link is een business club voor iedere ondernemer uit de gemeente Maasdriel die graag gelinkt willen worden met andere ondernemers. www.bcnextlink.nl

Fysio 4 Den Bosch

Fysio 4 Den Bosch is een praktijk waarmee Fysiotherapie Uniek nauw samenwerkt. Specialisaties als Manuele-, Kinder- en Handen fysiotherapie zijn bij deze praktijk aanwezig.

Van Berckelstraat 32
5211 PH ‘s-Hertogenbosch

www.health4holland.nl

Amplio Care

Amplio Care biedt digitale hulp voor Fysiotherapeuten, waaronder het bouwen van websites en webshops. Daarnaast bieden zij ondersteuning  op online marketingactiviteiten.www.ampliocare.nl

Vragen over onze partners?