Aandoeningen

Je mogelijke aandoeningen alvast bekijken?

Als je aandoeningen, klachten of blessures hebt waardoor bijvoorbeeld bewegen minder makkelijk gaat, kun je bij een fysiotherapeut terecht voor advies en behandeling. Wil je nu alvast weten wat een indicatie van je mogelijke aandoeningen zijn? Dan kun je onderstaande interactieve fysiotherapie check invullen. Na het invullen van de vragen, word je klacht vergeleken met de meest voorkomende aandoeningen en ontvang je op basis hiervan je uitslag. Bij de uitslag ontvang je ook een passend advies.

Let wel op! Deze check is geen vervanging voor een bezoek aan je fysiotherapeut. Het is slechts een leuke online tool om alvast informatie mee in te winnen over je blessure. Om een afspraak met jouw fysiotherapeut te plannen, vragen we je telefonisch of via ons contactformulier contact op te nemen. 

1

DOE DE CHECK

2

BEKIJK DE UITSLAG

3

NAAR DE FYSIO

[mesmerize_display_widgets_area id=”mesmerize_users_custom_widgets_areas_0″]

Brede aanbod van Fysiotherapie Uniek

Bij Fysiotherapie Uniek kun je terecht voor veel verschillende aandoeningen, klachten of blessures. Het complete aanbod vindt je terug op de website. Naast de eigen specialisaties werkt de praktijk nauw samen met tal van andere partners. Dit om jou altijd vanuit de meest geschikte behandelmethode te kunnen helpen. Het doel is immers om jou zo snel als mogelijk weer klachtenvrij te krijgen. Daarnaast zal er ook aandacht besteed worden aan een stukje preventie, om zo ook in de toekomst klachtenvrij te blijven.

Heb je een specifieke vraag over jouw persoonlijke situatie?
Je kan ons bereiken door te bellen naar 073 208 22 22 of een email te sturen naar info@fysiotherapie-uniek.nl.