073 208 22 22
info@fysiotherapie-uniek.nl

Werkwijze

Een afspraak maken

Heb je een blessure, een klacht of een niet-chronische aandoening waarmee een fysio misschien kan helpen? Dan is het is mogelijk om zonder verwijzing van jouw huisarts een afspraak te maken. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je telefonisch tijdens kantooruren of via onze website contact opnemen.

Heb je wel een chronische aandoening? Laat het ons dan weten en dan kijken wij met je mee of je wel al dan niet een verwijzing van jouw huisarts of specialist nodig hebt.

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN

De eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak wordt in eerste instantie je hulpvraag geïnventariseerd en het probleem volledig in kaart gebracht. Deze gegevens worden aangevuld met een onderzoek op de behandelbank en/of in de oefenzaal. Op basis hiervan wordt een behandelplan in overleg met je opgesteld en gaan we aan de slag.

De fysio behandeling

Gedurende de behandeling zullen er mogelijk verschillende soorten fysiotherapie worden ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen. Ook wordt er een evaluatiemoment afgesproken, zodat er niet overbodig behandeld zal gaan worden. Mocht gedurende het behandelplan blijken dat het doel niet tijdig wordt bereikt, zal er al eerder een evaluatie plaatsvinden. Mogelijk dat er dan gekozen kan worden, in overleg met jou, de specialisatie van andere erbij te betrekken.

De evaluatie

Na uitvoering van het behandelplan wordt geëvalueerd of de doelen bereikt zijn en of aan de verwachtingen is voldaan. Als dit het geval is zal het behandelplan worden afgesloten.

Continuering

Om te zorgen dat je ook klachtenvrij in de toekomst blijft is het ook mogelijk om bij onze sportieve partner Uniek Fitness uw doelen te blijven continueren. Onderhoudt bijvoorbeeld je flexibiliteit met een yogales of blijf op kracht met een passend trainingsschema.

Maak nu direct je afspraak

en wij gaan graag met je aan de slag om je zo snel mogelijk klachtenvrij te krijgen!

AFSPRAAK MAKEN