Werkwijze

Een afspraak maken

Heb je een blessure, een klacht of een niet-chronische aandoening waarmee een fysio misschien kan helpen? Dan is het is mogelijk om zonder verwijzing van jouw huisarts een afspraak te maken. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je telefonisch tijdens kantooruren of via onze website contact opnemen.

Heb je wel een chronische aandoening? Laat het ons dan weten en dan kijken wij met je mee of je wel al dan niet een verwijzing van jouw huisarts of specialist nodig hebt.

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN

De eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak wordt het probleem middels een intake volledig in kaart gebracht. Deze gegevens worden aangevuld met een onderzoek op de behandelbank en/of in de oefenzaal. Op basis hiervan wordt een diagnose gesteld en een behandelplan in overleg met je opgesteld.

De fysio behandeling

Gedurende de behandeling kunnen er mogelijk verschillende soorten fysiotherapie worden ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen. Gedurende het behandelproces vinden er meerdere evaluatiemomenten plaats om te zorgen dat we het jusite traject blijven volgen. Mocht gedurende het behandeltraject blijken dat er onvoldoende progressie wordt geboekt en de doelen niet worden behaald, dan kan er, in overleg met jou, een andere specialist bij betrokken worden. 

De evaluatie

Aan het einde van het behandelplan wordt er geëvalueerd of de doelen bereikt zijn en of aan de verwachtingen is voldaan. Als dit het geval is zal het behandelplan en bijbehorend dossier worden afgesloten. Indien gewenst zal er tevens een terugkoppeling plaatsvinden aan jouw huisarts. 

Continuering

Om te zorgen dat je ook klachtenvrij in de toekomst blijft is het ook mogelijk om bij onze sportieve partner Uniek Fitness uw doelen te blijven continueren. Onderhoudt bijvoorbeeld je flexibiliteit met een yogales of blijf op kracht met een passend trainingsschema. Ook is het mogelijk onder begeleiding van je fysiotherapeut te blijven trainen. Hierover vind je meer infomratie onder het kopje ‘Fitness’

Maak nu direct je afspraak

en wij gaan graag met je aan de slag om je zo snel mogelijk klachtenvrij te krijgen!

AFSPRAAK MAKEN